عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

ساخت ربات شناگر برای اولین بار

در طول سال‌ها محققان دانشگاه کارنگی ملون، ربات مار معروف خود را ارتقاء داده‌اند تا به او توانایی انجام کارهایی مانند صعود به تپه‌های شنی و گرفتن اشیاء را بدهند. اخیرا نیز ربات ارتقاء یافته آنها می‌تواند در زیر آب شنا کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 15
کد خبر: ۸۴۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر کار بر روی "ربات مار سخت ماژولار زیر آب" (HUMRS) در ژوئیه سال ۲۰۲۰ آغاز شد.محققان آزمایشگاه رباتیک دانشگاه با تطبیق ماژول‌های مقاوم در برابر آب کاری کردند که این ربات بتواند در شرایط سخت نیز کار کند.

سپس آنها یک سری توربین و پیشران به ربات اضافه کردند تا بتواند در زیر آب حرکت کند. کار بر روی این پروژه به سرعت انجام شد و ربات "HUMRS" توانست برای اولین بار در استخر این دانشگاه شنا کند.

انستیتوی تولید پیشرفته رباتیک (ARM) حامی مالی آخرین نسخه ارتقاء یافته این ربات بود.

محققان آزمایشگاه رباتیک پیش بینی می‌کنند سازمان‌هایی مانند نیروی دریایی ایالات متحده از این ربات برای بررسی  کشتی‌ها و زیردریایی‌هایی که از بندر دور هستند، استفاده کنند.

اندازه کوچک و انعطاف پذیری HUMRS همچنین نشان دهنده آن است که این ربات می‌تواند به مناطقی مانند لوله‌ها که رفتن به آنجا برای دیگر ابزارها مشکل است، برود. علاوه بر کاربرد نظامی، همچنین می‌توان از آن در کارهایی مانند بازرسی لوله‌ها، تانک‌ها و دکل‌های دریایی استفاده کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار